Bel direct 0165-364 566 margaret@verbraak-uitvaart.nl

 

Totaalpakket Uitvaartverzorging

Wij hebben een eigen uitvaartcentrum in Nispen met een warme, huiselijke sfeer. Hier neemt u op een ‘prettige’ manier, in alle rust, afscheid van de overledene. Veel mensen ervaren onze ruimte als een ‘warme deken’. U kunt natuurlijk altijd zelf kiezen in welk uitvaartcentrum uw dierbare opgebaard wordt. Ook opbaren thuis is vrijwel altijd mogelijk, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.
Kijk bij Meest Gestelde Vragen voor meer informatie.

Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunnen wij de uitvaart verzorgen. De verzekering keert dan het verzekerde pakket in geld uit.

Wij houden de hele uitvaart in eigen beheer. We hebben een eigen rouwauto en overbrengauto. Om u zoveel mogelijk service te bieden, hebben wij ook een eigen drukkerij. Wij drukken ook in het weekend. Zo kunnen de rouwbrieven altijd op tijd de deur uit. U heeft bij ons een ruime keuze uit rouwbrieven of gedachtenisprentjes, maar een eigen foto of ontwerp kan natuurlijk ook.

Een uitvaart afgestemd op uw wensen

Vooraf uw wensen bespreken is ook mogelijk. Gebruik hiervoor ons ‘wensenboekje’ of maak een afspraak om een en ander te bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Tijdens de uitvaart is ons team ‘draagsters’ aanwezig. Maar zij doen zoveel meer dan dat, daarom spreken wij liever over gastvrouwen. Zij zorgen er samen met de uitvaartverzorgster voor dat de uitvaart op een warme en respectvolle manier wordt uitgevoerd.